Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

by andii

In conformitate cu Legea 677 din 2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, actualizata la zi, website-ul nostru adopta toate masurile necesare, in vederea securizarii datelor cu caracter personal ale utilizatorilor.

In momentul autentificarii, datele cu caracter personal completate de catre utilizator vor fi protejate atat ofline, cat si online, acestea isi vor pastra caracterul confidential si nu vor face obiectul niciunei forme de prelucrare ilegala.

In vederea prelucrarii externe, mentionam faptul ca datele cu caracter personal ale utilizatorilor pot fi oferite partenerilor nostri, pentru ca acestia din urma sa le prelucreze in numele nostru, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate, dar si cu orice alte masuri privind securitatea corespunzatoare a acestor informatii.

Datele cu caracter personal vor fi utilizate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare, in scopul oferirii, administrarii si imbunatatirii serviciilor pe care noi le oferim, pentru crearea de servicii noi, dar si pentru protejarea utilizatorilor si a societatii noastre.

Pentru a va putea procesa solicitarile avem nevoie de numele companiei, adresa de facturare, adresa de e-mail si un numar de telefon valide. Utilizam aceste informatii pentru a procesa solicitarea si a va putea contacta daca este necesar.

Prime Telecom este operator date cu caracter personal numarul 26231.

Pentru utilizarea website-ului nostru este necesar ca utilizatorii sa fie, in totalitate, de acord cu conditiile prevazute. Indicarea datelor cu caracter personal, prezuma ca utilizatorul este de acord cu prelucrarea acestora de catre societatea noastra, in scopul antementionat. In cazul in care nu specificati in mod explicit ca nu doriti ca Prime Telecom S.R.L. sa foloseasca datele dumneavoastra personale, acesta poate folosi aceste informatii in urmatoarele moduri:

  • Prime Telecom S.R.L. poate stoca si prelucra datele dumneavoastra pentru a va intelege mai bine nevoile si pentru imbunatatirea produselor si serviciilor;
  • Organizatorul (sau o firma furnizoare sau o terta parte in numele Prime Telecom S.R.L. in legatura cu o promotie) va putea folosi datele dumneavoastra ca sa va contacteze;
  • Prime Telecom S.R.L. va putea stoca si prelucra datele cu caracter personal pentru a trimite pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct;
  • Prime Telecom S.R.L. va putea oferi unei terte parti informatia agregata, dar nu individuala despre utilizatorii platformei.

In cazul in care doriti sa nu mai fiti contactati de catre noi sau doriti modificarea vreunei informatii furnizate catre noi, ne puteti contacta la office@primetelecom.ro. Prime Telecom S.R.L. isi rezerva dreptul de a colecta automat informatii tehnice despre orice vizitator al Site-ului, informatii care nu sunt personal identificabile. Prime Telecom S.R.L. isi rezerva dreptul de a stoca informatii pe computerele utilizatorilor, sub forma de cookie sau sub forma unui alt fisier similar.

Top