Servicii voce wholesale

Servicii voce wholesale

by admin
  • Soluții de tranzit IP național – Serviciul de tranzit de voce național ofera posibilitatea rutarii și terminarii traficului de voce catre operatorii nationali. Datorita interconectarilor noastre directe cu toți operatorii cu putere semnificativă pe piață, oferim o soluție competitivă de înaltă calitate.
  • Soluțiile de Reseller – Solutiile de reseller oferite de catre Prime Telecom sunt formate dintr-un set complet de servicii de voce de inalta calitate. Cu Prime Telecom, vă puteți dezvolta afacerea prin oferirea de servicii cu valoare adăugată pe piața locală, cu opțiuni flexibile de tarifare, implementate rapid si cu investiții minime.
  • Soluții de tranzit IP internațional – Serviciul de tranzit de voce internațional ofera posibilitatea rutarii și terminarii traficului de voce catre destinatii A-Z. Datorita interconectarilor directe cu operatori internationali TIER 1, oferim o soluție competitivă de înaltă calitate.
  • Servicii de interconectare – Prime Telecom ofera servicii de interconectare IP catre operatori si transportatori de voce, bazate pe flexibilitatea solutiei de interconectare.
Top