Calitatea este foarte importanta pentru noi.

De aceea oferim doar servicii la cele mai ridicate standarde.

Calitatea este foarte importanta pentru noi.

De aceea oferim doar servicii la cele mai ridicate standarde.

by admin
Oferim servicii si tehnologii cu un grad ridicat de securitate, structurate in functie de nevoile de telecomunicatii ale clientilor, respectand totodata cerintele de reglementare in vigoare.
Calitatea serviciilor oferite de Prime Telecom a fost recunoscuta de catre organismele internationale si certificata conform Sistemului de Management de Mediu SR EN ISO 14001:2005, Sistemului de Management al Calitatii SR EN ISO 9001:2008, Sistemului de Management al Securitatii Informatiei SR ISO/IEC 27001:2005, Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale SR OHSAS 18001: 2008/ OHSAS 18001:2007.

Prime Telecom detine urmatoarele certificari:

  • Sistem de Management al Calitatii SR EN ISO 9001:2008 – Certificat Nr. 2589. Descarca aici.
  • Sistem Certificat de Management al Securitatii Informatiei SR ISO/IEC 27001:2013 – Certificat Nr. 213. Descarca aici.
  • Sistem de management de mediu SR EN ISO 14001:2005 – Certificat Nr. 5054. Descarca aici.
  • Sistem de Management al Sanatatii si Securitatii ocupationale SR OHSAS 18001:2008 / OHSAS 18001:2007 – Certificat Nr. 3469. Descarca aici.
  • AFER (Autoritatea Romana Feroviara)  lucrari de montare si reparare de fibra optica – subteran, aerian, inclusiv pe stalpii liniei de contact a cailor ferate electrificate, lucrari pentru constructii – montaj, modernizare, reparatii capitale, instalatii pentru iluminat cu LED, lucrari de constructii – montaj, modernizare, reparatii capitale, instalatii de venitilatie si climatizare tehnologica pentru metrou etc. Descarca aici.
  • ANRE – Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei. Descarca aici.
  • IGSU – Proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incediu; Instalarea si intretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.Descarca aici.
  • IGPR – Solutii complete de securitate – proiectare, instalare, modificari sau intretinere a componentelor sau sistemelor de alarmare impotriva efractiei. Descarca aici.

Certificarile pe care le detine Prime Telecom asigura o uniformitate atat in ceea ce privesc procedurile interne ale companiei, cat si procedurile si serviciile acesteia cu tertii.

Datorita faptului ca aceste certificari se realizeaza de catre societati independente si exigente, clientii Prime Telecom pot avea incredere in serviciile si produsele oferite, acestea fiind certificate independent ca indeplinind anumite nivele de calitate.

Top