Am dezvoltat o paleta larga de servicii in decursul a 16 ani.

Services especially tailored to your needs

Am dezvoltat o paleta larga de servicii in decursul a 16 ani.

Services especially tailored to your needs

by admin

Pentru ca in zilele noastre accesul la internet si comunicarea fara bariere s-au dovedit a avea un rol fundamental, Prime Telecom a venit pe piata in anul 2000 cu o inovatie, fiind prima societate de telecomunicatii care a realizat furnizarea de servicii de transport si conectivitate in regim de neutralitate.

Oferim clientilor nostri, la preturi competitive si la un nivel calitativ superior, servicii de infrastructura hardware, printre care servere dedicate, servere virtuale dedicate, precum si servicii de colocare in datacenterele noastre. Prime Telecom detine numeroase certificari pentru acest tip de servicii.

Prin intermediul acestui concept, Prime Telecom pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea de a stoca si schimba date, conectand intre ele prin intermediul internetului o retea de dispozitive dintr-un anumit spatiu. In functie de complexitatea aplicatiei asiguram stocarea datelor local, in cloud sau in Data Center-ul Prime Telecom.

Propunem clientilor nostri un set de solutii de securitate, concepute in scopul de a opri patrunderea persoanelor neautorizate in incinta companiei, salvand-o astfel de pierderi majore survenite in cazul unui eveniment neprevazut. Aceste solutii de securitate sunt multiple si variaza in functie de particularitatile si cerintele fiecarei companii in parte.

Detinem o gama variata de modalitati care urmaresc acelasi scop si anume, consumarea semnificativ mai redusa a energiei electrice, in conditii de acoperire integrala a necesarului de energie. Daca societatea ta este mare consumator de energie electrica, iti recomandam servicii complete de iluminat cu tehnologia LED, precum si alte tehnologii verzi.

Top