by andii

Prime Telecom participa in lupta pentru combatarea amenintarilor informatice cu un intreg arsenal de solutii profesionale, consacrate pe piata globala. Solutiile sunt disponibile atat pe dispozitive specializate puse la dispozitia clientilor, cat si ca solutii virtualizate de cloud.

abstract-barbed-wire-black-white-274886aa

Fortigate UTM

O solutie completa de protectie a retelei si resurselor organizatiilor mici si mijlocii.

  • analiza hardware a pachetelor de date cu procesorul specializat ASIC
  • firewall hardware
  • Intrusion Prevention (IPS)
  • Filtrare WEB (WAF)
  • Antivirus / Antispyware /Antimalware (update automat al semnaturilor)

Fortiweb WAF

Aplicatiile web neprotejate sunt cel mai facil punct de intrare pentru raufacatori iar vulnerabilitatile disponibile astazi acestora constitue o lista impresionanta. Modul de operare al Fortiweb WAF, bazat pe un modul de AI care intervine in analiza traficului web la toate layerele protejeaza in mod eficient aplicatile web.

Printre amenintarile pe care Fortiweb WAF le detecteaza si le combate: SQL Injection, Cross-site scripting, file inclusion, cookie poisoning si multe altele. Desigur, amenintari noi apar zilnic, de aceea motorul de update-uri are grija sa aduca la zi lista de semnaturi in fiecare zi.

pexels-photo-270557
pexels-photo-990819

Fortimail Secure Email Gateway

Securitatea emailului este inca unul din principalii vectori de atac ai raufacatorilor cu atacuri variind de la obisnuitele SPAM-uri, la virusi pana la atacuri de tip ransomware, care in ultimii ani au blocat, cateodata iremediabil, organizatii intregi.

Fortimail foloseste ultimele tehnologii in industrie pentru a detecta toate aceste atacuri si a le opri in timp util. De asemenea pentru organizatiile care urmaresc 100% eliminarea oricaror suspecti, poate elimina orice continut activ (scripturi, macro-uri, fisiere executabile) din continutul emailuri, tratand orice astfel continut ca potential periculos si eliminand-ul.

FortiDDoS

Atacurile de tip DDoS (Distributed Denial of Services) sunt mai actuale ca niciodata, iar atacatorii isi perfectioneaza in fiecare zi tehnicile de atac. Pentru a combate cu succes aceste atacuri FortDDoS actioneaza atat pe baza semnaturilor, pentru detectia si combaterea atacurilor cunoscute, cat si pe baza tiparelor de comportament ale traficului, detectand cu succes atacurile necunoscute.

FortiDDos include, ca si toate celelalte  solutii, abilitati de monitorizare permanenta si raportare detaliata, asfel incat sa fiti permanent la curent cu orice atac in desfasurare.

pexels-photo-1214270
Top