Servicii de infrastructura

Servicii de infrastructura

by admin

Servicii virtuale dedicate

Printre serviciile de datacenter oferite de Prime Telecom se numara si inchirierea de servere virtuale dedicate, asa-numitele VPS (Virtual Private Servers). Acestea sunt o alternativa cost-effective la serverele dedicate, oferindu-ti acces deplin la administrarea sistemului de operare, oprirea, restartarea precum si la reinstalarea acestuia.

Inchiriere servere dedicate

Un server de tip dedicat confera siguranta in ceea ce priveste stabilitatea aplicatiilor care ruleaza pe acestea. Datorita faptului ca acest tip de servere, spre deosebire de serverele virtuale dedicate, elimina un layer suplimentar de software necesar virtualizarii, acest lucru face un server virtual mult mai stabil.

Colocare in Datacenterul propriu

Prime Telecom detine propriul spatiu de colocare a serverelor, dotat la standarde internationale, asigurand atat putere redundanta pentru servere si echipamente de retea, cat si echipamente de cooling proiectate pentru o racire cat mai eficienta a spatiului tehnic. Traseele de fibra redundante si securitatea sporita completeaza structura de servicii, pentru ca tu sa te bucuri de utilizare continua a serviciilor, 24/7/365.

Fiber optic network design

Fiecare noua retea de fibra optica este o provocare, iar noi facem asta de 16 ani. Avem capabilitatea sa facem designul optim pentru reteaua dumneavoastra, experienta sa o autorizam, forta sa o instalam, angajamentul sa o mentinem si flexibilitatea sa ne adaptam la nevoile business-ului dumneavoastra.

Top