by andii
Rear View Of A Man In Control Room Monitoring Multiple Cctv Footage

Prime Telecom instaleaza sisteme avansate de supraveghere video (CCTV) de ultima generatie, folosite inclusiv de aplicatiile high-security (aeroporturi, stadioane). Folosim camere de rezolutie inalta, care inregistreza cu calitate deosebita in conditii de iluminare dificila. Punem la dispozitie sisteme de inregistrare profesionala on-premises sau on-cloud.

A 3D render of a home security keypad access panel with buttons and an illuminated screen displaying a break in or security breach

Tehnicienii nostri instaleaza sisteme antiefractie de la cele „clasice” destinate obiectivelor mici, pana la sisteme avansate de securitate perimetrala pentru suprafete mari. Sistemele se integreaza cu orice sisteme BMS la dispozitie, cu sistemele de control access si cu sistemele de supraveghere video (CCTV).

smoke detector of fire alarm in action

Detectia si alarmarea in caz de incediu nu este un simplu moft, ci o garantie a securitatii vietilor omenesti si a bunurilor.  Sistemele instalate de noi detecteaza incediile in stadiile lor incipente, asigurand timpul necesar pentru evacuarea persoanelor si luarea masurilor de stingere.

The tripod turnstile with electronic card reader iis closed

Solutii complete de control access, cu facilitati avansate de raportare, pontaj, drepturi individuale sau in grup. Integrari cu sisteme de supraveghere, turnicheti, bariere si access parcare.

Top