Cel mai mare operator de telecomunicatii independent

Afla totul despre noi

Cel mai mare operator de telecomunicatii independent

Afla totul despre noi

by admin

Serviciile si tehnologiile pe care le oferim clientilor nostri prezinta un grad ridicat de securitate, respectand totodata cerintele de reglementare in vigoare.

Pentru ca vrem sa fii cat mai informat in ceea ce priveste activitatea noastra, te tinem conectat la cele mai recente stiri despre Prime Telecom Romania.

Te invitam sa te alaturi echipei Prime Telecom, o echipa formata din tineri entuziasti, foarte bine pregatiti si orientati catre obtinerea celor mai bune rezultate.

Realizand in anul 2003 propria infrastructura metropolitana de fibra optica, pana in prezent Prime Telecom a dezvoltat un portofoliu solid de clienti, printre acestia enumerandu-se organizatii guvernamentale, autoritati locale, institutii de invatamant.

Misiunea noastra este sa va oferim fundatia si structura telecom necesara afacerii dumneavoastra. De la infrastructura pentru reteaua dumneavoastra, la servicii integrate pentru IT-ul companiei dumneavoastra, la retele metro complete pe care sa rulati serviciile proprii. Avem experienta, capabilitatile, deschiderea la inovatie si flexibilitatea sa adaptam organizatia noastra la proiectele prezente.

Prime Telecom a dezvoltat de-a lungul timpului atat o infrastructura nationala de fibra optica, cat si o infrastructura europeana de fibra optica, interconectandu-se si cu alti operatori in cele mai mari puncte IX din Europa.

Top