by andii
hunters on cave paint digital illustration with notebook

Realizând în anul 2003 propria infrastructură metropolitană de fibră optică, până în prezent Prime Telecom a dezvoltat un portofoliu solid de clienți, printre aceștia enumerându-se organizații guvernamentale, autorități locale, instituții de învățământ.

Zirveden Bakış

Misiunea noastră este să vă oferim fundația și structura telecom necesară afacerii dumneavoastră. De la infrastructura pentru rețeaua proprie, la servicii integrate pentru IT-ul companiei, la rețele metro complete pe care să rulați serviciile proprii.

Concept carte

Prime Telecom a dezvoltat de-a lungul timpului atât o infrastructură națională de fibră optică, cât și o infrastructură europeană de fibră optică, interconectându-se și cu alți operatori în cele mai mari puncte IX din Europa.

ISO 9001 with businessman holding a tablet computer on a dark vintage background

Serviciile și tehnologiile pe care le oferim clienților noștri prezintă un grad ridicat de securitate, respectând totodată cerințele de reglementare în vigoare.

Business Towers

Prime Telecom se bucură de încrederea unui număr important de clienți din țară și din străinătate, fiind furnizorul de servicii de telecomunicații ales de companii.

Female programmer working on new project.She working late at night in her office.

Te invitam să te alături echipei Prime Telecom, o echipă formată din tineri entuziaști, foarte bine pregătiți și orientați către obținerea celor mai bune rezultate.

Top