Servicii de telecomunicatii adaptate la 2017

Servicii de telecomunicatii

Servicii de telecomunicatii adaptate la 2017

Servicii de telecomunicatii

by admin

Acces dedicat la Internet

Serviciul Prime Telecom de acces dedicat la internet este un serviciu simplu si usor de gestionat cu scalabilitate de latime de banda de mare capacitate si conectivitate dedicata. Pentru a satisface o cerere mare de conexiuni la internet, permanenta si de mare viteza, Prime Telecom ofera banda garantata simetric (atat pentru upload, cat si pentru download).

Carrier Ethernet

Standardizarea propusa de Carrier Ethernet 2.0 permite unificarea si generalizarea serviiciilor si parametrilor folositi de tehnologia Ethernet in cea mai eficienta maniera posbila eliminand potentialele probleme de compatibilitate generate de interconectarea echipamentelor provenind de la vendor multiplii si de folosirea simultana a mai multor medii posibile de transmisiune a datelor

Dark Fiber

Dezvoltarea de noi retele de fibra optica nu este o sarcina usoara, dar noi suntem experti, facand asta in ultimii 16 ani. Am implementat retele subterane de fibra optica in Bucuresti, Iasi si Cluj, suntem conectati cu toti marii provideri de infrastructura si avem echipe localizate in marile orase.

Top