by andii
Modern city buildings and connection grid. 3d rendering

Acces dedicat la Internet

Serviciul Prime Telecom de acces dedicat la internet este un serviciu simplu si usor de gestionat cu scalabilitate de latime de banda de mare capacitate si conectivitate dedicata. Pentru a satisface o cerere mare de conexiuni la internet, permanenta si de mare viteza, Prime Telecom ofera banda garantata simetric (atat pentru upload, cat si pentru download).

Lights and connections on network server. 3d rendering

Carrier Ethernet

Standardizarea propusa de Carrier Ethernet 2.0 permite unificarea si generalizarea serviiciilor si parametrilor folositi de tehnologia Ethernet in cea mai eficienta maniera posbila eliminand potentialele probleme de compatibilitate generate de interconectarea echipamentelor provenind de la vendor multiplii si de folosirea simultana a mai multor medii posibile de transmisiune a datelor

Datenhighway

MPLS VPN

Pe masura ce nevoile de comunicatie si interconectare clientilor cresc sau devin mai complexe,  Prime Telecom vine in sprijinul acestora prin oferirea serviiciilor de tip MPLS VPN (Layer 2 si Layer 3). Tehnologia MPLS permite uneii companii sa interconecteze doua sau mai multe locatii intre ele, utilizand conexiuni private, garantate si fiabile.

fibre optique # 2

Dark Fiber

Dezvoltarea de noi retele de fibra optica nu este o sarcina usoara, dar noi suntem experti, facand asta in ultimii 16 ani. Am implementat retele subterane de fibra optica in Bucuresti, Iasi si Cluj, suntem conectati cu toti marii provideri de infrastructura si avem echipe localizate in marile orase.

contact-web

Servicii de voce

Prime Telecom ofera un portofoliu complet de servicii de telefonie cu acoperire globala. Solutiile se adreseaza atat utilizatorului de tip business cat si servicii wholesale specializate

audience-backlit-band-154147

Servicii on demand

Cateodata business-ul dumneavoastra are nevoie de o prezenta temporara, pe timpul unui festival, unui targ expozitional sau la diverse evenimente sportive. Putem veni in ajutorul dumneavoastra cu o solutie care, desi este temporara, poate asigura aceleasi standarde de capacitate, calitate si securitate ca in datacenter. De asemenea putem asigura solutii customizate de conferinta, transmisii live ale evenimentelor dumneavoastra, wifi profesional pentru public etc.

Top