Noutati Prime

by Robert Serban Robert Serban Niciun comentariu

Decizie numire Director General

București, 27 Noiembrie 2017

Compania Prime Telecom anunță că începând cu data de 27 Noiembrie 2017 Dl. Claudiu Amortoaie ocupă funcția de Director General.

Dl. Claudiu Amortoaie este angajatul Prime Telecom din anul 2008 și are o experiență de peste 17 ani în telecom, experiență ce l-a ajutat să obțină rezultate excepționale pentru companie, atât pentru proiectele interne cât și pentru cele externe.

Pe lângă funcția de Director General, Dl. Amortoaie mai deține și 20 % din capitalul social și din drepturile de vot în cadrul Adunării Generale a Acționarilor.

Compania Prime Telecom este o companie cu capital integral românesc, cu peste 17 ani de experiență în furnizarea de servicii de telecomunicații către segmental business to business, fiind unul dintre cei mai mari operatori independenți de telecomunicații la nivel regional. Oferim servicii naționale și internaționale de transport date și acces internet, dar și servicii de tip cloud și colocare în centrele noastre de date.

În portofoliul nostru se mai regăsesc și soluții de infrastructură, dezvoltare de aplicații customizate, internetul lucrurilor, servicii de supraveghere video și sisteme de securitate, dar și de eficiență energetică, respectiv soluții de iluminat cu led și stații de reîncărcare automobile electrice.

Numirea noului Director General al Prime Telecom este supusă tuturor aprobărilor legale necesare.

Cristian Grigore,

Administrator.

 

Pentru informații suplimentare vă rugam să contactați marketing@primetelecom.ro

by admin admin Niciun comentariu

Prime Telecom în parteneriat cu Asociația The Social Incubator

La Prime Telecom împărtășim aceeași viziune cu cei de la Asociația The Social Incubator privind necesitatea unei schimbări pozitive și durabile, în viața persoanelor dezavantajate din România.

Prin acțiunile noastre susținem educația și integrarea socio-profesională a tinerilor dezavantajați, proveniți din căminele de copii. Folosim tehnologia și cunoștințele noastre în domeniu pentru a îi ajuta pe acești tineri să dobândească noi abilități, să se adapteze pieței și să găsească locuri de muncă, sporind în același timp oportunitățile de dezvoltare, inclusiv în cadrul companiei noastre.

Susținem programul Asociației The Social Incubator „Un viitor normal pentru tinerii defavorizați”, program ce vizează integrarea socială și profesională reală și durabilă a tinerilor proveniți din sistemul de protecție a copilului.

 

by Mihaela Ivan Mihaela Ivan Niciun comentariu

Sustinem constructia unei noi clinici de oncologie a Spitalului de Copii Marie Curie!

Prime Telecom s-a alaturat celor peste o mie de companii ce au decis sa redirectioneze o parte din Impozitul pe Profit catre Asociatia „Daruieste viata”.

In cazul in care doriti sa va alaturati acestei cauze va recomandam sa accesati site-ul www.bursadefericire.ro pentru a afla toate detaliile privind o eventuala contributie la constructia unei noi clinici de oncologie a Spitalul de Copii Marie Curie.

by admin admin Niciun comentariu

Prime Telecom este autorizata AFER

Incepand cu luna iunie a acestui an Prime Telecom este certificata de catre Autoritatea de Siguranta Feroviara Romania (AFER) pentru a efectua lucrari de montare si reparare a cablului de fibra optica subteran, aerian, inclusiv pe stalpii liniei de contact ai caii ferate electrificate 25 kV – 50 Hz.

Read more

by admin admin Niciun comentariu

Prime Telecom la „Prima evadare”

Prime Telecom se numara printre sustinatorii concursului maraton de ciclism cross-country „Prima Evadare”, care va avea loc pe 12 mai. Peste 2.000 de participanti vor parcurge un traseu de aproximativ 55 de km prin paduri si drumuri de tara intre Bucuresti si Snagov.

Read more

by admin admin Niciun comentariu

Prime Telecom participa la cea de-a 8-a editie a Capacity Balkans

Prime Telecom este si in acest an prezenta la Capacity Balkans, un eveniment important pentru piata locala de telecomunicatii, la care sunt asteptati peste 350 de reprezentanti ai celor mai importante firme de telecomunicatii din Regiunea Balcanilor, Europa Centrala si de Est, Europa de Vest, Rusia si Asia. Evenimentul, care va avea loc pe 8 si 9 aprilie 2013 la Hotelul Radisson, va prezenta cele mai recente tendinte inregistrate pe piata de telecomunicatii internationala si va genera oportunitati de incheiere a unor noi parteneriate cu operatorii internationali.

Read more

by admin admin Niciun comentariu

Prime Telecom – official Internet Service Provider al East European Comic Con

Prime Telecom este furnizorul oficial de servicii de internet al ESL Arena din cadrul East European Comic Con, care va avea loc la Palatul Copiilor din Bucuresti in zilele de 30 si 31 martie 2013. Conventia East European Comic Con, aflata la prima editie in Romania, isi propune sa reuneasca tinerii pasionati de celebrele benzi desenate americane, de animatie, jocuri video, filme si seriale de televiziune.

Read more

by admin admin Niciun comentariu

Prime Telecom sustine fotbalul robotic

In data de 15 decembrie 2012 Prime Telecom s-a numarat printre sustinatorii primei editii a proiectului „Fotbal Robotic”, organizat de Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret (inventeaza.ro). Campionatul de fotbal robotic reprezinta un concept educational inedit, adresat studentilor din cadrul universitatilor cu profil tehnic pasionati de electronica, programare si inteligenta artificiala.

Read more

Top