Prime Telecom sustine turneul international de volei feminin pe plaja

by admin

Prime Telecom sustine turneul international de volei feminin pe plaja

by admin

by admin

In perioada 12 – 16 august 2015 va invitam la baza pentru volei pe plaja din Parcul Rozelor – Timisoara unde se va desfasura Turneul International CEV Beach Volleyball Satellite.

Tabloul principal este compus din cele 16 echipe castigatoare din prima faza a calificarilor, din totalul de 24.

Competitia este organizata de ACS Agroland Timisoara si CSM Timisoara, si face parte din circuitul european. Castigatoarele vor fi recompensate cu premii totale in valoare de 7.500 de euro. Stadionul are o capacitate de 500 de locuri iar cei interesati pot vizualiza meciurile si online accesand linkul: http://www.laola1.tv.

Anul acesta, in Timisoara, se desfasoara 4 turnee importante: Beach Volley U20 Balkan Championship, editia pentru baieti si editia pentru fete, si 2 campionate nationale.

La 1 august 2015 Lucian Badiceanu si Marius Rosu au devenit campioni balcanici U20, la doar o saptamana distanta de la resusita competitiei nationale de juniori. In cadrul turneului de fete locul 1 a fost ocupat de jucatoarele din Satu Mare: Vaida Beata si Adriana Matei.

Pentru mai multe detalii despre eveniment va invitam sa accesati site-ul official al competitiei: http://volei-timisoara.ro/cevsatellite2015.

Top