Susținem turneul internațional de volei feminin pe plajă

by andii

Susținem turneul internațional de volei feminin pe plajă

by andii

by andii

În perioada 12 – 16 august 2015 vă invităm la baza pentru volei pe plajă din Parcul Rozelor – Timișoara unde se va desfășura Turneul Internațional CEV Beach Volleyball Satellite.

Tabloul principal este compus din cele 16 echipe câștigătoare din prima fază a calificărilor, din totalul de 24.

Competiția este organizată de ACS Agroland Timișoara și CSM Timișoara și face parte din circuitul european. Câștigatoarele vor fi recompensate cu premii totale în valoare de 7.500 de euro. Stadionul are o capacitate de 500 de locuri iar cei interesati pot vizualiza meciurile și online accesand linkul: http://www.laola1.tv.

Anul acesta, în Timișoara se desfășoară 4 turnee importante: Beach Volley U20 Balkan Championship, ediția pentru băieți și editia pentru fete și 2 campionate naționale.

La 1 august 2015 Lucian Bădiceanu și Marius Rosu au devenit campioni balcanici U20, la doar o săptămână distanță de la resușita competiției naționale de juniori. În cadrul turneului de fete locul 1 a fost ocupat de jucatoarele din Satu Mare: Vaida Beata și Adriana Matei.

Pentru mai multe detalii despre eveniment vă invităm să accesați site-ul official al competiției: http://volei-timisoara.ro/cevsatellite2015.

Top